Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να σας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία, να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιες παγίδες και κάποιες χρονοβόρες ή λανθασμένες μεθόδους, να αποκτήσετε σωστές ερευνητικές συνήθειες και να σας οδηγήσει από το στάδιο της επιλογής θέματος ως τη σύνταξη μιας ορθά σχεδιασμένης, σωστής μεθοδολογικά και καλογραμμένης πτυχιακής εργασίας ή διατριβής. Το βιβλίο, το οποίο είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα, περιλαμβάνει:
-Κεφάλαια για τη δεοντολογία και την αρτιότητα της έρευνας, για τη μελέτη, τη διαμόρφωση βιβλιογραφικών αναφορών και τη διαχείριση των πληροφοριών, καθώς και για την αναζήτηση βιβλιογραφίας.
-Αναλύσεις επιπρόσθετων τεχνικών, όπως της θεμελιωμένης θεωρίας και της δημιουργίας βιβλιογραφικών αναφορών σε ηλεκτρονική μορφή.
-Μία πλήρως ενημερωμένη ανάλυση του αρχειακού υλικού.
-Παραδείγματα από πολλούς επιστημονικούς κλάδους.
Αυτός ο οδηγός σωστής πρακτικής απευθύνεται σε αρχάριους ερευνητές οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου, που αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών μελετών, καθώς και σε επαγγελματίες τομέων όπως οι κοινωνικές επιστήμες, η εκπαίδευση και τα επαγγέλματα υγείας.
Ετικέτες edit post
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου